Νικόλαος ( Nicolas ) Κονδύλης ( Condilis ), MD , MMAHUS , MSc – ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ( GP – FAMILY DOCTOR ) Θηβών 508, Ίλιον 131 21, Ελλάδα
Posted on 06/05/2017 / 1156
Location : ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2105725365
Κινητό : 6936678777
Opening Hours
  • Monday :17:30-20:30
  • Tuesday :17:30-20:30
  • Wednesday :17:30-20:30
  • Thursday :17:30-20:30
  • Friday :17:30-20:30
  • Saturday :Closed
  • Sunday :Closed

Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Νικόλαος Κονδύλης του Χρήστου γεννήθηκε το 1972 στο Περιστέρι Αττικής και ειδικεύτηκε το 2006. Φέρει πολυσήμαντο διδακτικό έργο, έχει πολλαπλά άρθρα και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και τελεί κάτοχος πολλαπλών τίτλων εξειδικεύσεως στο Επείγον και το Τραύμα (BLS/AED,ALS,PHTLS,APLS,ATLS,FCCS,Ε.Π.Ι. Ε.Κ.Α.Β.) και είναι απόφοιτος του 8ου Σχολείου Υπερβαρικής και Καταδυτικής Ιατρικής του ΝΝΑ. Επίσης είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, ο πρώτος (MMAHUS) από το Πανεπιστήμιο C.N.A.M. της Γαλλίας και ο δεύτερος (MSc) από την Ιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός, κατά την 4ετή του ειδίκευση, εκπαιδεύεται αφενός στην ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (μαθαίνει να βλέπει το »δάσος» και όχι το »δένδρο») και ΘΕΡΑΠΕΙΑ του ασθενούς ηλικίας από 4 έως και… 104 ετών, για οποιοδήποτε πρόβλημα της υγείας του από το πιο απλό έως και το πιο σύνθετο και αφετέρου στη ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του, στην καταλληλότερη κατά περίπτωση εκ των λοιπών ιατρικών ειδικοτήτων, εφόσον το πρόβλημά του ξεφεύγει των ορίων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

 

Καλύπτεται όλο το φάσμα ιατρικών υπηρεσιών καθώς και όλη η γκάμα παθήσεων – νοσολογικών οντοτήτων. Υπάρχει δυνατότητα ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ (τοποθέτηση ουροκαθετήρων, αλλαγές τραυμάτων, περιποίηση κατακλίσεων κ.ο.κ.) καθώς και για έκδοση Πιστοποιητικών Υγείας πάσης φύσεως εφόσον ζητηθεί. Κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, εξέταση ασθενών με δυνατότητα παροχής των ανωτέρω Ιατρικών υπηρεσιών καθώς και Πιστοποιητικών Θανάτου ΚΑΙ κατ’ Οίκον. Υπάρχει 24ωρη διασύνδεση με δίκτυο πολλαπλών ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων καθώς και συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές παίδων & ενηλίκων.
Ιατρείο: Πάντοτε Απογευματινές Ώρες, από Δευτέρα ως και Παρασκευή και κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου τηλεφωνικού ραντεβού (κατόπιν έγκαιρης και έγκυρης ειδοποιήσεώς του, ο Ιατρός δύναται διαθεσιμότητας εξέτασης ασθενών στο Ιατρείο του και Σάββατα, Κυριακές και επίσημες Αργίες).
Στο Ιατρείο λειτουργούν επιπλέον τα τμήματα: Ιατρείο Παχυσαρκίας – διαπιστευμένο από την EURODIET ΕΛΛΑΔΑΣ, Αποτελεσματική μέθοδος ρύθμισης- απώλειας- ελέγχου σωματικού βάρους με ιατρική παρακολούθηση, Ιατρείο μελέτης και αντιμετώπισης ροχαλητού, Ιατρείο διακοπής καπνίσματος.

Στοιχεία Αναζήτησης:Γενικος Οικογενειακος Ιατρος,Κλινικη Εξεταση Ασθενων,Αντιμετωπιση Επειγοντων Περιστατικων,Λοιμωξη,Πυρετος,Υπερταση,Οξεια,Χρονια,Διαγνωση,Προληψη,Θεραπεια,Αγωγη Προαγωγη Υγειας,Παροχες Κατ Οικον,Πιστοποιητικο,Διαβητης

 

Περιοχές που Εξυπηρετεί

 

Έχοντας ως έδρα το Ίλιον, οι ιατρικές παροχές τόσο σε επίπεδο ιατρείου όσο και σε επίπεδο κατ΄οίκον επισκέψεως αφορούν κυρίως τους διαμένοντες στα δυτικά προάστια της Αττικής. Κατόπιν, όμως, προηγούμενης συμφωνίας οι επισκέψεις και οι λοιπές παροχές κατ΄οίκον δύνανται να αφορούν και κατοίκους άλλων προαστίων της Αττικής καθώς και εκτός Αττικής προορισμών.

ncdoc72

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *